MI STVARAMO USPOMENE!
Upit za Rezervaciju

Last Minute 2024

last minute ponude

Turska 2024

letovanje sarimsakli hoteli 2024 paket aranžman

Preuzeti cenovnik
PAKET ARANŽMAN

 

letovanje sarimsakli hoteli 2024 avionom

Preuzeti cenovnik
AVIONOM

Incoming

City Serbia

City Belgrade

 

Azur club

azur travel club

 

Prevodi dokumenata

prevodi dokumenata jagodina

 

Oficijalno prodajno mesto

tickets rs jagodina

park fly

 

Putovanje za Dan državnosti 2024.

ITALIJA i republika San Marino


POKRAJINA EMILIJA-ROMANJA
Gradovi: Padova - Ferara - Bolonja - Ravena – Rimini  i  Trst
Via: Hrvatska i Slovenija


Termin putovanja:
14 - 18.februar 2024.

AUTOBUSOM 5 DANA - 2 NOĆENJA
HOTEL 3*- Rimini (2 BB)

PROGRAM U PDF-uProgram putovanja

1.DAN: JAGODINA/BEOGRAD ( –Postojna, Sežana ) – PALMANOVA.
Polazak autobusa u večernji satima iz Beograda, u 21h00 (transfer iz Jagodine u 19:30h). Putovanje preko Hrvatske uz usputne pauze i graničnih formalnosti, prema planu i satnici organizatora putovanja. U Sloveniji planirana pauza na BP  kod Sežane ili Palmanove  po ulasku u Italiju. Nastavak preko pokrajine Veneto do Padove. Noćna vožnja…

2.DAN: …PADOVA -  BOLONJA – RIMINI
Po jutarnjem dolasku upoznavanje znamenitosti Padove u pratnji vodiča (Prato della Valle,  Santa Giustina, Basilica di Sant Antonio, Gattamelata, Palazzo del Bo, Caffe Pedrocchi, Palazzo della Ragione, Piazza dei Signori...). Slobodno vreme za razgledanje “Grada cipela“, koji obiluje čuvenom italijanskom obućom. U dogovoreno vreme nastavak našeg putovanja prema pokrajini Emilija–Romana, potom odlazak za Bolonju, glavni grad Emilije –Romanje. I ovaj istorijski grad nastao je na temeljima grada etrurskog carstva. Poznat je po jednom od najstarijih univerziteta na svetu, osnovan još 1088.godine. Svoj procvat doživljava od sredine srednjeg veka, kada se grade mnoge znamenitosti od kojih se katedrala St. Petronio sa svojom unutrašnjošcu smatra jednom od najskladnije sagradjenih gotskih tvorevina. Simboli Bolonje su dva “Kriva tornja“, jednostavne zgrade od crvene opeke zidane za potrebe odbrane. U dogovoreno vreme nastavak do Riminija, najveceg turistickog centra u Evropi sa oko 1300 hotela. Smeštaj u hotel. Slobodno veče za individualne aktivnosti. Noćenje.

3.DAN: RIMINI (Fakultativa: RAVENA & SAN MARINO
Dorucak. U dogovoreno vreme kreće se u obilazak starog grada Rimini. Ostatak dana je predviđen za slobodne aktivnosti ili, faklultativno, odlazak na celodnevni izlet kružnom turom u Ravenu i San Marino. Duž tzv. Strada Romea, obalom Jadranskog mora, po dolasku u Ravenu razgledanje čuvenih vizantijskih mozaika u bazilici San Vitale, mauzoleja  Gala Placidija i groba Dantea. Slobodno vreme u centru stare Ravene. U okviru ovog fakultativnog izleta planirana je poseta i Republici San Marino, najmanjoj državi na svetu, koja nikada nije osvajana zbog položaja na gotovo nepristupacnoj steni. Obilazak znamenitosti: Trg liberta, Porta San Fracensko, spomenik Galibardiju, bazilika San Mano, kula Cesta... Nakon obilaska, slobodno vreme u centru grada za individualno istraživanje. U dogovoreno vreme, povratak u hotel u Riminiju. PROGRAM PLUS fakultativna poseta Rose&Crown Pub-u: Za sve koji žele, odlazak u najstariji autentični engleski pab u Italiji, najčešće, sa muzikom uživo. Za grupe (od minimum 20) placa se rezervacija mesta 5€ po osobi (cene iz 2022.) + popijeno pice + hrana (koja nije obavezna) na licu mesta. Povratak u hotel posle ponoci. Noćenje.

4-5.DAN: RIMINI – FERARA - TRST … BEOGRAD /JAGODINA
Dorucak i napuštanje hotela. Povratak za Srbiju, putem do grada  Ferara, saobracajno čvorište u severneg dela Emilija-Romanja. Grad nastao iz etrurskog naselja, svoj procvat je doživeo u sredjem veku (12.- 16 v) kada grad-državom vlada porodica D’ Este našta ukazuju bogata riznica njihove zaostavštine, palate, trgovi, crkave, katedrala  Sv. Dorda (1135.g.) romanskog stila i najzad, Kastelo Estance, sinbol grada podignut 1385. od cigle sa cetiri kule, opasan zaštitnim vodenim kanalom. UNESKO je 2006. istoriski centar Ferare uvrstio u svetsku kulturnu baštinu, a čuveni ruski Muzej Ermitraž je baš ovde otvorio svoj italijanski ogranak i izložio deo svog bogastva. U dogovoreno vreme polazak ka Trstu, grad i luku sudbonosno vezanog i za istorijat Srba... Kraća pešačka tura u centru i oko Velikog kanala (Ponte Roso) sa Srpskom pravoslavnom crkvom Sv. Spiridon, Glopčevića palatom kućom Jove Kurtovića. Slobodno za individualni program razgledanja i slobodne aktivnosti i šoping do poslaka za Srbiju. Dolazak u Beograd i transfer do Jagodine u ranim jutarnim satima. Završetak programa.

CENA ARANŽMANA: 195 €
Doplata za 1/1 sobu: 51€


CENOM JE SADRŽANO:
*Prevoz autobusima turisticke klase novije generacije od  37 - 52- 63 - 79 sedišta u zavisnosti od broja prijavljenih putnika  sa polaskom iz Beograda sa mesta po dogovoru . Hotel 3* u Riminiju- Italija na bazi 2 ND (noćenje i dorucak) u sobama 1/2 , 1/2+1 ili 1/3, T/WC, TV, grejanje,  Wi-Fi... Doručak„buffet”je pojacani  kontinetalni. * Obilasci i organizacija fakulativa po programu od strane licenciranog vodica. *Ogranizacioni troškovi putovanja, lični  troškovi u hotelu i u toku putovanja.

CENOM  NIJE SADRŽANO: *Polisa međunarodnog zdravstvenog osigurnje *Doplata za BTO u hotelu 2,50 € dnavno
(ukupno 5,00 € -promenljivo), placanje na recepcji hotela prilikom dolaska. * Fakultative i ulaz za lokalitete koji se    naplacuju. na licu mesta *Individualni troškovi

Cena fakultative (za min. 25 prijavljenih): RAVENA & SAN MARINO = 30 €
Celodnavni izlet, BUS prevoz i usluge +  vodica. Ulaznice se placaju na licu mesta (fakutativno).

OPIS HOTELA 3* - BB: Rimini - Hotel Quisisana , Viale Regina Elena, 41,  47900 Rimini (RN) ; www.quisisanahotel.it
Smeštaj iz ponude hotela 3* u Riminiju i Lido di Jesolo registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turisticke asocijacije Italije.* U pojedinim smeštajnim objektima treci ležaj mogu biti pomocni. Dimenzija i izlged pomocnog ležaja zavise od mogucnosti smeštajnih objekata, može biti sofa na razvlacenje, ali je uglavnom standardne velicine* Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to iskljucivo zavisi od smeštajnih objekata.* Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogucnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja  jer iskljucivo zavise od smeštajnih objekata i njihove poslovne politike (npr. sef, mini-bar, Wi -Fi, klima uređaj...).

ORGANIZACIJA PREVOZA. Prevoz se organizuje modernim turistickim autobusima sa punom opremom. Potpisivanjem ugovora putnik je dužan da prihvati mesto u autobusu koje mu dodeli agencija raspored sedenja se pravi, uzimajuci u obzir vreme uplate, zatim starosne godine putnika i lica slabo pokretna, porodice sa malom decom i trudnice. Naknadne izmene nisu moguce. Za zatvorena putovanja raspored, pravi naručilac putovanja. Ukoliko putnik želi rezervaciju određenog sedišta može je izvršiti prilikom rezervacije aranžmana, uz doplatu po osobi i to: za II i III red – 30 €; za IV i V red -20€; dvaspojena sedišta (pod uslovom da ima mogucnosti) i to pocev od VI reda: 60 € po osobi. Za želje sedenja levo ili desno u odnosu na pravac kretanja, do prolaza ili prozora i sl., agencija ce se truditi da izađe u susret putnicima uvek kada je u mogucnosti bez ikakve nadoknade

NAČINI PLAĆANJA
Ceo iznos aranžmana se plaća u dinarima po srednjem kursu NLB Komercijalne banke AD u momentu plaćanja na sledeće načine: 1) Gotovinski i to počev od 25.januara u iznosu od 85€ pa svakog 5. u mesecu za tekući mesec, zaključno sa 5.martom 2024. po rati od 55€. 2) Odloženo na rate i to počev od dana prijavljivanja uplatom od 75 pa svakog  5. u mesecu za tekući mesec u ratama po 40 € . zaključno  sa ratom koja dospevaju sa 5.aprilom 2024. 3) Na ADZ, uz avansna uplatu 90 € do 25 u januara, ostale 3 rate svakog 5.u mesecu  zaključno sa 5.aprilom. u dinarskoj protivuvrednoszi od 35 €  bez uvećanja za kamatu.

KRAJNJA OCIJA ZA IZJAŠNJVANJE: 20 dana do polaska ( 25.januar 2024).    
ARANŽMAN RAĐEN ZA MINIMUM 35  PUTNIKA, ORGANIZATOR ZADRŽAVA PRAVO U SLUCAJU NEDOVOLJNOG
BROJA DA SRAZMERNO KORIGUJE CENU UZ SAGLASNOST SVIH PUTNIKA ILI OTKAŽE PUTOVANJE.
VAŽE USLOVI PUTOVANJA PROPISANI OD STRANE TURISTICKE AGENCIJE.AZUR.doo
LICENCA OTP 97/2022, Kategorije A. DETALJNO na sajtu: www.azur.rs , Član ANTAS-a.

 

Last Minute 2024

last minute ponude

Turska 2024

letovanje sarimsakli hoteli 2024 paket aranžman

Preuzeti cenovnik
PAKET ARANŽMAN

 

letovanje sarimsakli hoteli 2024 avionom

Preuzeti cenovnik
AVIONOM

Incoming

City Serbia

City Belgrade

 

Azur club

azur travel club

 

Prevodi dokumenata

prevodi dokumenata jagodina

 

Oficijalno prodajno mesto

tickets rs jagodina

park fly