Izdvajamo iz ponude

Kalif ***

Kalif

Kapacitet hotela je preko 300 ležajeva Hotel je veoma popularan i prometan tokom cele godine.Najčešći tranzitni gosti su iz Evrope,Japana i Koreje, dok su u vreme letnje sozone najviše zastupljeni naši i domaći gosti. Sobe su 1/2, 1/3 i 1/4, sve imaju WI-FI, klimu, TV, mini-bar, telefon,balkon i kupatilo/WC.

Büyük Berk ****

Kalif

Hotel Buyuk (Veliki) Berk je zajedno sa Olivera hotelom najbolje pozicioniran iz naše ponude. Nalazi se u prvom redu hotela, odmah prekoputa sopstvene plaže i u centru Sarimsaklija. Potpuno je renoviran i dopunjen mnogim pratećim sadržajima u toku 2007/8.god.

Olcay **+

Kalif

Manji porodični hotel Oldžaj, veoma je prijatnog ambijenta. Vlasnici hotela su poreklom  sa naših prostora i sa posebnom ljubaznošću prema našim gostima.

BUS polasci i cene prevoza Sarimsakli

BUS

Polasci iz Novog Sada - Beograda, Zaječara - Bora; 
Negotina - Požege, Čačka - Kraljeva, Kragujevca, Kruševca
Aleksinca -Niša - Pirota

Ergin ***+

Kalif

Nalazi se u najmirnijem delu letovališta u prvom redu hotela do plaže kao što su Billurcu,Cinar, Acem i Amphora, udaljen 10 min do centra šetalištem pored mora.

Olivera ***+

Olivera

Lociran na prvoj liniji od mora prekoputa sopstvene plaže i u samom centru, predstavlja najbolje pozicioniran hotel u Sarimsakliju. Hotel je sa uslugom “All inclusive” Od ukupno 90 soba kapaciteta, ovaj hotel u svom sastavu  rapolaže sa 1/2 i 1/3 sobama ( francuski + stadardni ) i svega nekoliko sa konekcijom

Amphora ***

Kalif

Lociran na šetalištu u mirnijem delu grada i na prvoj liniji od mora  naspram sopstvene plaže (ležaljke i suncobrani) nepunih 40 m. Hotel je od centra grada udaljen oko 350m. Sobe su dvokrevetne i trokrevetne sa tzv.francunskim i/ili klasičnim ležajevima. Svaka soba sa TV, klimom, fenom za kosu, T/WC i balkonom.

Grand Milano ***

Kalif

Jedan od najbolje pozicioniranih hotela na svega 30 m od sopstvene plaže i oko 250 m od centra, kapaciteta  130 ležajeva. Sve sobe su 1/2  i  1/3 i nekoliko tzv.family room (1/2+2), veoma komforne i raspolažu novim nameštajem, klimom, kupatilom/WC, Sat-TV, mini-barom, telefonom, fenom za kosu i balkonom.

Sezer ***

Kalif

Nalazi se najviše 80 m od plaže i 200 m od centra grada.Hotel je kapaciteta 130 ležaja i veoma je popularan kod naših gostiju pre svega zbog ujednačenog kvaliteta usluga i ljubaznosti domaćina. Sobe su 1/2 i 1/3.

Haliç Park Dikili ****

Sample image

Ovaj hotel , do skoro poznat pod imenom Misiya hotel, kupljen od strane Halič hotela grupacije i potpuno renoviran u toku 2012. i 2013. Smešten je na samoj obali i sopstvenoj plaži i na oko 1 km od centra mesta. .

Musho ****

Kalif

Hotel Musho je pušten u rad 2016 godine, u mestu AYVALIK – SARIMSAKLI, sa nultim položajem do mora i vlastitom privatnom peščanom plažom. Naš hotel ima 6+1 spratova i 4 lifta i ukupno 164 soba. Check–in vreme je 14:00, a Check–out vreme je 12:00. Hotel je udaljen od Edremit Koca Seyit aerodroma 44 km, a od İzmir Adnan Menderes aerodroma 169 km.

Haliç Park *****

Sample image

Hotel je na obali ostrva Lale povezan prevlakom sa Ayvalikom (2 km) i ostrvom Džunda Hotel je sa preko 320 lezaja i otvoren je u toku cele godine.Sobe su 1/2 , 1/2+1 i nekolicina 1/3 i family room (1/4+Pl) za 4 - 5 osoba.Sve sobe sa centralnom klimom, imaju direktne tel. veze, radio sa muzičkim kanalima, SAT- TV, sef, mini-bar i fen za kosu.

Vi ste ovde: Home Izdvajamo

Sve informacije na sajtu su informativnog karaktera.
U cilju potpune pouzdanosti molimo vas da informacije proverite direktno u agenciji.                            2012 copyright designbyMe.org