AVIO polasci i cene prevoza

AVIO PREVOZ DO AYVALIKA ( SARIMSAKLI) biće moguć po prvi put redovnom linijom i to turskom avio kompanijom PEGASUS koja se uvodi ove sezone na relaciji Beograd - Istanbul - Edremit (Balikesir). Udaljenost aerodoroma Edermit od Ayvalika - 40 km. Svaki let u odlasku i povratku je sa konekcijom na aerodromu SABIHA u Istanbulu. Polasci u periodu jun septembar, su tri dana u toku nedelje, povratak isključivo ponedeljkom.

Polazak iz Beograda dnevno 1 let u različita vremena: 12:05 i 16:05 ( nedeljom)
Let do Istanbula 1,45 min Istanbul-polazak za Edremit u 19:55, dolazak u 20: 45 po lokalnom vemenu
Polazak iz Edremita: 8:10, dolazak u Istanbul 9:05 polazak za Beograd u 10:45 (po lokalnom vemenu)
Dolazak u Beograd u 11:35
Okvirna cena povratne karte : 148 EUR
Cenom su ukjučene sve aerodromske takse i prtljag do 20 kg + 5 kg dodatnog prtljaga uz doplatu.

Napomena: Putnicima na avio prevozu ostavlja se mogućnost da po želji odrede dužinu odmora u željenom hotelu na osnovu vremena polaska i povrtaka i to tek po potvrdi od strane agencije AZUR kao organizatora letovanja. Cene hotelskih usluga se formiraju iz cenovnika na bazi broja dana iz smene kada prva usluga u hotelu započinje i broja dana sledeće smene u kojoj se hotelske usluge završavaju.
Cenom avionske karte nisu sadržani obroci u toku leta, transferi do i sa aerodroma u Beogradu i transferi Edremit aerodrom – hotel Sarimsakli – aerodrom .
Cene karte na avio prevozu uvek će biti povoljnija u zavisno od ranije rezervacije. Avio karate se plaćaju odmah prilkom rezervacije. Cene, broj polazaka i vremena letova su podložni promenenama i zavisi će od sezone i interesa kompanija za uvođenje dopunskih letova.
Cene tranasfera aerodrom Edermit – hotel Sarimsakli, jedan pravac:
Taxi (4 mesta) – 60 € ;
Kombi ( 8 mesta) – 90 €,
Minibus ( 17 mesta): 130 €.
Cene se dele prema broju osoba.

Vi ste ovde: Home .

Sve informacije na sajtu su informativnog karaktera.
U cilju potpune pouzdanosti molimo vas da informacije proverite direktno u agenciji.                            2012 copyright designbyMe.org